Bratara cu Nodul Mistic si Moneda


handmade by Mone

Bratara cu Nodul Mistic si Moneda – antideochi, remediu Feng-Shui pentru noroc, protectie, dragoste, relatii trainice, sanatate, antistress, antidepresie, bogatie, abundenta, prosperitate, viata lunga si fericita

Materiale: amuleta cu Nodul Mistic, moneda gaurita chinezeasca, snur negru cu auriu, accesorii metalice (auriu antichizat)

Pret: 35 lei (vanduta)

Pentru comenzi accesati datele de contact.

Monedele Chinezesti

Monedele Chinezesti atrag prosperitatea purtatorului. Centrul patrat simbolizeaza Pamantul, iar cercul este simbolul Cerurilor. Se spune ca moneda poate indeplini o dorinta foarte importanta atunci cand i se cere.

Numarul monedelor este important, de aceea se recomanda sa fie purtate sau etalate in casa, masina si la locul de munca, o moneda sau multiplu de trei monede (3, 6, 9… monede legate intre ele).  Trei monede (prinse pe o ata rosie) atrag norocul la bani,
sase monede au rol protector si atrag ajutorul persoanelor importante, noua monede atrag norocul (in general).

Monedele Chinezesti pot fi asezate langa usa de la intrare pentru a atrage succesul financiar in casa; in bucatarie, deasupra sau langa aragaz (care este simbol al prosperitatii); pe peretele din fata mesei de lucru sau la birou (pentru a fi permanent in fata ochilor); in coltul de sud-est al incaperii/casei, pentru a atrage bogatia; in coltul de nord-vest al incaperii/casei, pentru relatii bune cu ceilalti; in partea de sud a incaperii/casei, pentru a atrage faima; in partea de nord a incaperii/casei, pentru a avea succes in cariera si sub forma de bijuterii, pentru noroc la purtator. 😉

Nodul Mistic

Nodul Mistic reprezinta viata lunga si fericita, strabatuta mereu de noroc. Poarta si numele de Nodul Nesfarsit intrucat arata asemeni unui sarpe incolacit care isi inghite propria sa coada (Urobolus). In buddhism, este unul din cele opt obiecte magice norocoase.

Ca remediu Feng Shui, Nodul Mistic constitue un flux armonios de energie benefica, neintrerupt de nici un fel de dificultate, accident nefericit ori ghinion. Este remarcabil deoarece inglobeaza simbolul infinitului (cifra 8 in pozitie orizontala) de sase ori! De altfel, este asociat cu numarul 8, fiind inzestrat cu o mare putere mai ales in Perioada lui 8 (interval de timp dintre anii 2004 si 2024).

Intrucat se crede ca sprijina implinirea oricarei aspiratii din viata, este folosit frecvent pentru amulete Feng Shui ale dragostei, prosperitatii, succesului in cariera si protectiei fata de influente negative.

De asemenea, este simbolul legaturilor trainice, al relatiilor solide (de orice fel!).

Daca vreti sa aduceti mai multa stabilitate in relatiile dv. cu ceilalti, indiferent de domeniu – mai ales atunci cand simtiti unele probleme in aceste planuri – purtati Nodul Mistic la dv. 

Recomandare: Se aseaza la intrarea in casa, in automobil, langa pat sau se tine permanent asupra purtatorului (in geanta, la chei ori sub forma de bijuterii).

Nodul Mistic este considerat un simbol norocos, o perfecta emblema a dragostei nemuritoare, un simbol potrivit pentru a asigura o continua impartasire afectiva, o casatorie incununata de iubire si neafectata nicicand de despartiri, suferinte ori certuri. Fiind o reprezentare a unei nesfarsite tovarasii dintr-un cuplu, semnifica totodata si o buna stare de sanatate. Este inzestrat si cu potentialul de a proteja impotriva accidentelor si necazurilor, mai cu seama in cazul calatoriilor peste mari, in strainatate, cand, se spune, poate apara contra hotilor, talharilor, rapirilor, si altor pericole intalnite departe de casa.

Nodul Mistic mai are si proprietatea de a alunga iritarea si starea de nervozitate, a calma si a relaxa. Se recomanda a fi vizualizat in timp ce se atinge reprezentarea sa fizica, ori chiar tinandu’l strans in mana atunci cand va simtiti iritati, maniosi, ori cuprinsi de teama. Tocmai de aceea, este indicat a fi purtat peste tot: la serviciu, la birou, in masina si acasa.

Pentru indieni, acest nod este o emblema a zeitei Shri sau Lakshmi, Zeita Bogatiei, Abundentei si Prosperitatii, precum si consoarta zeului Vishnu. Adeseori, poate fi zarit in picturile religioase, la pieptul lui Vishnu.

Conform traditiei Feng Shui, Nodul Mistic trebuie sa fie colorat in rosu sau activat cu un snur rosu, fiind de bun augur amplasat in coltul din sud-vestul dormitorului, astfel incat sa armonizeze relatiile, mai cu seama relatia de cuplu.

Desi se crede ca provine din Tibet, diferite Noduri Celtice au o izbitoare asemanare cu Nodul Mistic Feng Shui.

Lasă un comentariu