Talismane


Talismane Runice - handmade by Mone

 

Talismane – protectie, noroc, bunastare, prosperitate, dragoste

Mone Camino

Materiale: piatra, piele eco, culori acrilice, vernis

Pret: 30 lei (personalizat), 10-18 lei (nepersonalizat)

 

Pentru comenzi accesati datele de contact.

 

Fiecare talisman este UNICAT.

 

Mone Camino

 

 

Se stie ca limbajul Lumii Invizibile e imaginea, deoarece imaginea e inteleasa de toti. De aici, limba simbolica ce serveste la alcatuirea talismanelor. Talismanele influenteaza planul corespunzator caracterelor grafice reprezentate pe suprafata lor. Ele sunt semnele vizibile ale Principiilor, canalul fortei – acumulator de astral. Fortele sunt captate, inchise in el si orientate cu ajutorul operatiilor magice, prin intermediul incantatiilor magice, al fortei magiei si al fortelor imprumutate de magie de la Natura. Obiectul care urmeaza sa devina talisman, se debaraseaza de materia eterica pe care o are, devenind ca o foaie alba pe care se poate scrie orice, dupa dorinta. Un talisman insufletit e sortit sa ramana timp de veacuri activ.

Mone Camino

Cuvantul “magie” evoca imediat o bagheta, un talisman, o vraja, o amuleta, o incantatie. Dar care prin ele insele, acestea nu reprezinta mare lucru, fiindca magia cea mai puternica se gaseste’n inima. 😉 Daca inima nu intervine pentru a da intensitate gandurilor, cuvintelor si gesturilor noastre, ele vor ramane ineficiente. De aceea talismanele mele’s atat de puternice – pentru ca’n piatra aceea, aparent banala si lipsita de valoare, cum o vad unii, dincolo de simbolul mistic scrijelit pe ea si energia concentrata in el, se afla drumul pe care l’am strabatut pana s’ajung la ea, truda pasilor mei, cantecul ploilor cazute peste ea, atingerea zapezii, soapta vantului si greutatea sufletului meu, toata cunoasterea mea.
Pietrele mele’s ca pustiul Micului Print – privesti si nu vezi nimic, nimic nu se aude. Si cu toatea astea, ceva straluceste’n linistea lor. – “De aceea e frumos pustiul – zice Micul Print- fiindca, undeva, el ascunde o fantana..” Asa si pietrele mele. – Fiecare piatra are o poveste. Si oamenii au povestile lor. Fiecare om, in adancul inimii lui, ascunde o taina, o comoara. 😉 – 

„Nu există agonie mai mare decât să porţi în tine o poveste nescrisă.” (Maya Angelou)

Nota:

1. “Personalizat” nu se refera la nume, desi poate implica si numele, ci la actul magic/ritualul ce presupune impregnarea si incarcarea talismanului in vederea lucrarii sale magice pt o anume persoana.
2. Comenzile urgente se taxeaza, in general, suplimentar, in functie de numarul comenzilor in asteptare si presupun de la 2 la 7 zile, in functie de menirea talismanului, fiecare zi a saptamanii fiind optima unei anumite calitati magice ( luni- divinatie si dragoste, marti- protectie si victorie s.a.m.d.), de asemenea culoarea are si ea importanta ei, la fel fazele lunii ( pentru comenzile urgente nu se mai asteapta fazele optime corespunzatoare, insa se respecta ziua optima menirii talismanului ).
3. Influenta Lunii Pline si a Lunii Noi se extinde 3 zile inainte si 3 zile dupa momentul astronomic.

comenzi, detalii, sugestii, cursuri si terapie la:

e-mail: carlaenachescu@yahoo.com

Mone Camino

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s