Bratara Kabbalah cu Amuleta Infinitas


handmade by Mone

 

Bratara Kabbalah cu Amuleta Infinitas – UNISEX – antideochi, protectie, noroc, prosperitate, longevitate, durabilitate, eternitate, continuitate, progres, ciclicitate, regenerare, succes, realizare, perseverenta, echilibru, desavarsire, implinire, transformare.

 

Materiale: Amuleta Infinitas, margelute metalice argintii, snur rosu cu insertie de guta, accesorii metalice

Pret: 30 lei (vanduta)

 

Pentru comenzi accesati datele de contact.

 

Infinitul

Infinit (din latină infinitas — nemărginit) se referă la mai multe concepte distincte, de obicei legate de ideea de „fără sfârșit” sau „mai mare decât cel mai mare lucru la care te poți gândi”, care apar în filozofie, matematică, teologie, dar și în viața cotidiană.

În matematică, infinitul este deseori folosit ca număr (de ex. el numără sau măsoară lucruri). Infinitul este relevant în legătură cu limite matematice, Paradoxul lui Russell, numere hiperreale ș.a. În mod neașteptat[necesită citare] s-a putut dovedi că, luate după bogăția lor de membri (cardinalitate), există mai multe feluri de mulțimi infinite.

În filozofie, infinitul se referă la spațiu și timp, precum în prima antinomie a lui Kant. Atât în teologie cât și în filozofie, infinitul apare în concepte precum „absolut„, „Dumnezeu” și „Paradoxurile lui Zenon„. (Sursa: Wikipedia)

In Feng-Shui, semnul INFINIT este un simbol al longevitatii si durabilitatii, al eternitatii, al lucrurilor fara sfarsit. Purtand acest simbol, pastrati si atrageti situatii bune care vor dura pentru totdeauna: dragoste, noroc, protectie, prietenie. Mai mult, conform Feng Shui, cifra 8 – aici ca simbol infinit – este cifra cu cea mai puternica incarcatura de noroc si bogatie, devenind un talisman de noroc si prosperitate pentru purtatorul acestui simbol. (Sursa: kristale.ro)

Simbolul Infinitului este unul dintre cele 8 simboluri buddhiste ale norocului.

Fiecare simbol dezvaluie un aspect al invataturii lui Buddha, iar atunci cand cele opt apar impreuna se spune ca au capacitatea de a multiplica norocul.

Cele 8 simboluri norocoase sunt: umbrela, perechea de pesti aurii, vasul maretei comori, lotusul, scoica spiralata spre dreapta, nodul fara sfarsit, steagul victoriei si roata dharmei. Aceste insemne, derivate din iconografia indiana, au devenit populare cu precadere in buddhismul tibetan.

 

Nodul fara inceput si sfarsit (shrivasta)

Un simbol al intelepciunii si compasiunii infinite a lui Buddha, indicand continuitatea drept realitate intima/ascunsa a existentei.

Provenit din stravechi simbol al celor doi serpi rasuciti unul in jurul celuilalt, nodul infinit semnifica dramatica intrepatrundere dintre fortele opuse din lumea duala a manifestarii, o interactiune ce se finalizeaza prin uniunea lor si armonia universului.

Intrucat toatele fenomenele lumii sunt interrelationate, amplasarea unui nod fara sfarsit pe ambalajul unui cadou sau al unei felicitari are darul de a stabili o conexiune benefica intre cel ce daruieste si cel care primeste. In acelasi timp, daruitorul este indreptat catre karma dreptatii, amintindu-i-se ca efectele pozitive din viitor isi au radacinile si cauzele in prezent. Din aceasta cauza, nodul infinit reprezinta legatura cu destinul nostru, conexiunea noastra cu destinul karmic. (Sursa: Diane.ro)

 

OPT

Este considerat a fi numărul perfect facându-se referire la primul număr cubic (2X2X2). În China, viaţa este guvernată de cifra 8: la 8 luni un copil are dinţi de lapte, la 8 ani îi pierde, la de două ori 8 atinge maturitatea şi la 64 (8X8) pierde puterea ce procreare. În budism, 8 este un număr norocos, fiind asociat cu cele 8 petale ale Lotusului, plantă asociată cu norocul în India şi un simbol preferat de budişti. Roata vieţii la budişti are 8 spiţe pentru cele 8 căi care duc către iluminare.

Banda lui Möbius este demonstrația practică a faptului că universul, deși are limite, este infinit.

2 gânduri despre „Bratara Kabbalah cu Amuleta Infinitas

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s