About

De ce MONE CAMINO? – Pentru ca am ales drumul acesta al energiei si al lucrului de mana facut cu multa dragoste si pasiune.

Toate creatiile mele sunt purificate si incarcate energetic prin diferite metode si tehnici (Reiki, aromoterapie, ritualuri magice, mantre, Bolul Tibetan s.a.)

Orice produs achizitionat din micutul meu magazin virtual are o vibratie mult mai mare decat a oricarui produs similar achizitionat din oricare alta sursa, creatiile mele fiind special expuse numai in spatiul virtual, pentru a nu interfera, astfel, cu energiile altor persoane si a fi contaminate. Dar nu ma credeti pe cuvant, cumparati si cercetati! 😉

Produsele se  realizeaza NUMAI pe baza de comanda, la alegerea clientului  putand fi *personalizate.

*Nota 1:

1. “Personalizat” nu se refera la nume, desi poate implica si numele, ci la actul magic/ritualul ce presupune impregnarea si incarcarea talismanului in vederea lucrarii sale magice pentru o anume persoana (protectie, noroc, sanatate, dragoste s.a.).
2. Comenzile urgente se taxeaza, in general, suplimentar, in functie de numarul comenzilor in asteptare si presupun de la 2 la 7 zile, in functie de menirea talismanului, fiecare zi a saptamanii fiind optima unei anumite calitati magice ( luni- divinatie si dragoste, marti- protectie si victorie s.a.m.d.), de asemenea culoarea are si ea importanta ei, la fel fazele lunii ( pentru comenzile urgente nu se mai asteapta fazele optime corespunzatoare, insa se respecta ziua optima menirii talismanului ).
3. Influenta Lunii Pline si a Lunii Noi se extinde 3 zile inainte si 3 zile dupa momentul astronomic.

 Nota 2:
Proprietatile pietrelor pretioase  raman aceleasi indiferent de forma si marimea lor, la fel si beneficiile/efectele amuletelor folosite, indiferent de forma/marimea de prezentare. – „Fie că e mare sau mic, un cristal va avea exact aceeaşi structură internă.” Toate cristalele prezinta o putere proprie/intrinseca (cea prezentata pe site!), eu nefacand altceva decat sa le curat/purific, sa le activez/energizez – toate produsele mele sunt curatate/purificate si activate/energizate! Iar atunci cand mi se cere personalizarea* lor, le programez/informez/dedic (*personalizarea implica un pret suplimentar celui afisat pe site!).

De exemplu, daca vorbim despre cristale/pietre semipretioase, “primul pas după achiziţionarea unui cristal este pozitivarea – curăţarea structurilor de energiile acumulate în timp şi anihilarea/ştergerea informaţiilor cristalului. Cristalele preiau şi stochează energiile persoanelor cu care intră în contact, preiau energiile locurilor în care sunt amplasate, acestea nefiind întotdeauna benefice sau luminoase. Odată cu energiile preluate, cristalelor li se imprimă informaţii şi programe despre evenimentele şi persoanele cu care au intrat în
contact, aceste informaţii trebuie şterse deoarece pot afecta negativ odată cu încărcarea energetică a cristalului. Există posibilitatea ca în cristale să fie stocate mici programe ce par inofensive la prima vedere, dar care pot avea efecte dăunătoare în timp sau la un moment dat. Capacitatea de stocare a informaţiilor în cristale este uriaşă, putând găzdui mii şi mii de programe, de aceea este indicat ca la achiziţionare să fie deprogramate şi doar apoi utilizate.” (InfoReiki – Autor: Constantin Gheorghiţă)

Persoanele initiate folosesc anumite metode (energie informata, simboluri, crucile de lumina, algoritmi speciali si personali – de exemplu, cei initiati in InfoReiki pot proceda in felul urmator: se activeaza simbolurile, se rostesc algoritmii in timp ce se utilizeaza crucile de lumina, se masoara curatenia energetica, in cazul in care nu’i 100%, se repeta procedurile pana se atinge valoarea 100%, se verifica din nou daca mai exista programe malefice/daunatoare, se incepe incarcarea numai dupa ce au fost curatate/purificate 100% energetic si informational, folosind simboluri, cruci de lumina si algoritmi de energizare, apoi, emitand energie si activand simbolurile se implementeaza programele dorite.)

Ca persoana neinitiata puteti curata un cristal doar folosind sare grunjoasa/apa sarata, jet de apa rece, sapun, se incarca cu energia soarelui si a lunii, a pamantului, a aerului si a focului, pe Luna Plina, soare, pamant, prin palme (energia palmelor) si se informeaza/programeaza la intentie prin concentrare mentala, eventual folosind niste algoritmi personali.

 
 Nota 3: Informatiile publicate pe acest site nu’mi apartin in totalitate, multe dintre ele fiind rezultatul lecturilor, traducerilor si cercetarilor mele de’a lungul timpului, altele fiind gasite (pe diferite forumuri de discutii, ori grupuri, si nu numai!), ori primite (pe mail) fara a’mi fi fost specificata sursa si, pe care, gasindu’le pertinente si mai ales parandu’mi’se a fi reale, am ales sa le public ca atare. De aceea, rog din suflet pe toti cei care cunosc sursa informatiilor in care aceasta nu se afla precizata, sa ma atentioneze printr’o notificare (eventual una insotita de link catre sursa!), urmand ca aceasta sa fie adaugata ulterior, in urma unei verificari, pentru a nu comite astfel erori (regretabile, chiar daca nu intentionate!) si a nu produce cuiva, vreodata, vreun inconvenient, ori nedreptate.
 
Comenzi, detalii, sugestii la e-mail carlaenachescu@yahoo.com, printr’un mesaj care sa contina detalii privind produsele de care sunteti interesati (dimensiune, culoare, numarul produselor dorite, alte detalii particulare/personale), numarul dumneavoastra de telefon, adresa la care doriti sa se faca livrarea, produsele urmand a fi livrate prin Curier si/sau Posta Romana cu plata ramburs (la care se adauga taxele postale) si pe Facebook (sectiunea MESAJE) la: Mone Camino (https://www.facebook.com/MoneCamino