Cum comand?

Produsele se realizeaza NUMAI pe baza de comanda, la alegerea clientului putand fi *personalizate.

Comanda minima este de 25 lei.

Comenzile se primesc la e-mail carlaenachescu@yahoo.com si pe Facebook (sectiunea MESAJE) la: Mone Camino (https://www.facebook.com/MoneCamino), printr’un mesaj care sa contina detalii privind produsele de care sunteti interesati (dimensiune, culoare, numarul produselor dorite, alte detalii particulare/personale), numarul dumneavoastra de telefon, adresa la care doriti sa se faca livrarea, produsele urmand a fi livrate prin Posta Romana cu plata ramburs (la care se adauga taxele postale – in jur de 12 lei, taxele variind in functie de zona, greutatea si valoarea coletului).

Comenzile se livreaza NUMAI in Romania si sunt considerate valide in momentul in care se specifica modelul ales, numele real, adresa de domiciliu/livrare (inclusiv codul postal!), o adresa de email valabila, numarul de telefon, precum si detaliile privind realizarea produsului dorit (dimensiune, materiale s.a.). Toate datele personale furnizate sunt confidentiale.

*Adresa nu poate fi a unui hotel ori a unei pensiuni de vacanta, nici a unei casute postale ori a unui complex/spatiu comercial.

*Pentru clientii romani din strainatate care au comandat de la mine, am sugerat sa se apeleze la o ruda/cunostinta din Romania, care sa primeasca pachetul si sa’l trimita apoi, mai departe, catre locatiile unde se afla acestia.

Pasul 1: Cititi pagina „Termeni si conditii”. (Nota: Citirea termenilor si conditiilor NU este optionala, ci obligatorie pentru validarea unei comenzi, tocmai pentru a evita neintelegerile si pentru a nu’mi irosi timp pretios in realizarea si transmiterea unei comenzi care ulterior, din comoditate sau rea-vointa, nu va fi ridicata de la oficiul postal, implicand, pe langa timpul pretios pierdut, si pagubirea Mone Camino prin neplata taxelor postale si a taxei de inmagazinare pentru 30 zile, pe care Posta Romana o percepe in astfel de cazuri nefericite. )
Pasul 2: Trimiteti un mesaj la e-mail carlaenachescu@yahoo.com sau pe Facebook (sectiunea MESAJE) la: Mone Camino (https://www.facebook.com/MoneCamino) care sa contina toate datele necesare validarii unei comenzi, insotite de confirmarea ca ati citit si sunteti de acord cu „Termenii si conditiile” site’ului.

Exemplu formulare comanda:

Nume si prenume:
Strada: – Numar: –
Bloc: – Scara: – Etaj: – Apartament: –
Localitate: – Judet: –
Cod postal: –
Nr.tel. –

Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile site’ului.

Doresc sa comand urmatoarele:

1. Doua bratari model Bratara Talisman CHEIA ORIENTULUI

Foto-link model: https://monecamino.wordpress.com/2014/09/20/bratara-talisman-cheia-orientului/

Dimensiune bratari: 17,5 cm si 18,5 cm

Informatii suplimentare: Doresc ca pentru aceste modele sa folositi seminte de Rudraksha pentafatetata de 16-18 mm.

*Produsele se livreaza NUMAI prin prin Posta Romana cu plata ramburs (la care se adauga taxele postale), iar in cazul transportului cu Posta Romana, coletul trebuie ridicat personal de la oficiul postal zonal. Daca in maxim 3 zile de la data expedierii nu ati primit instiintarea de la posta, mergeti direct la oficiul postal pentru a verifica sosirea coletului.
*Coletele se pastreaza la posta maxim 30 zile, dupa care, in caz de neridicare, se inapoiaza expeditorului, astfel incat aceasta implica pagubirea voita a MONE CAMINO prin contravaloarea taxelor postale dus-intors + taxa de inmagazinare pentru 30 zile.
*Clientul se poate razgandi si poate renunta in timp util (pana la confirmarea de finalizare a comenzii!) la comanda efectuata. Orice notificare anterioara confirmarii de finalizare a comenzii, ori lipsa oricarei notificari de anulare a comenzii (INDIFERENT de motivele si explicatiile prezentate ulterior!), este considerata rea credinta si taxata ca atare, neridicarea unui colet implicand timp pretios pierdut si pagubirea voita a MONE CAMINO prin contravaloarea taxelor postale dus-intors+taxa de inmagazinare pentru 30 zile, pe care Posta Romana le percepe in astfel de cazuri. 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s