Galerie foto

Această prezentare necesită JavaScript.

 Bun venit in micul meu magazin online!

Comenzi la:

Email: carlaenachescu()yahoo.com

Această prezentare necesită JavaScript.

 

Produsele se realizeaza NUMAI pe baza de comanda, la alegerea clientului  putand fi *personalizate.

*Nota:

1. “Personalizat” nu se refera la nume, desi poate implica si numele, ci la actul magic/ritualul ce presupune impregnarea si incarcarea talismanului in vederea lucrarii sale magice pentru o anume persoana (protectie, noroc, sanatate, dragoste s.a.).
2. Comenzile urgente se taxeaza, in general, suplimentar, in functie de numarul comenzilor in asteptare si presupun de la 2 la 7 zile, in functie de menirea talismanului, fiecare zi a saptamanii fiind optima unei anumite calitati magice ( luni- divinatie si dragoste, marti- protectie si victorie s.a.m.d.), de asemenea culoarea are si ea importanta ei, la fel fazele lunii ( pentru comenzile urgente nu se mai asteapta fazele optime corespunzatoare, insa se respecta ziua optima menirii talismanului ).
3. Influenta Lunii Pline si a Lunii Noi se extinde 3 zile inainte si 3 zile dupa momentul astronomic.

Comenzi, detalii, sugestii, cursuri si terapie la:

e-mail carlaenachescu@yahoo.com, printr’un mesaj care sa contina detalii privind produsele de care sunteti interesati (dimensiune, culoare, numarul produselor dorite, alte detalii particulare/personale), numarul dumneavoastra de telefon, adresa la care doriti sa se faca livrarea, produsele urmand a fi livrate prin Posta Romana cu plata ramburs (la care se adauga taxele postale) si pe Facebook (sectiunea MESAJE) la: Mone Camino (https://www.facebook.com/MoneCamino) si  Cufarul Monicai (https://www.facebook.com/CufarulMonicai)

 

handmade by Mone 

Reclame

4 gânduri despre „Galerie foto

    • Produsele se realizeaza NUMAI pe baza de comanda (toate produsele expuse fiind deja vandute), iar comenzile se realizeaza in ordinea primirii. Asa cum scrie si mai sus, comenzile se fac la adresa de mail carlaenachescu@yahoo.com si sunt considerate valide in momentul in care se specifica adresa de livrare, precum si detaliile privind realizarea produsului dorit (dimensiune, materiale s.a.)

      O zi faina!

  1. imi doresc si eu doua bratari…una cu nodul mistic si una cu simbolul de protectie reiki….cand le aveti trimiteti mi un maill

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s