Termeni si conditii

Produsele se realizeaza NUMAI  pe baza de comanda, la alegerea clientului putand fi *personalizate.

Comanda minima este de 25 lei.

Comenzile se primesc la e-mail carlaenachescu@yahoo.com si pe Facebook (sectiunea MESAJE) la: Mone Camino (https://www.facebook.com/MoneCamino), printr’un mesaj care sa contina detalii privind produsele de care sunteti interesati (dimensiune, culoare, numarul produselor dorite, alte detalii particulare/personale), numarul dumneavoastra de telefon, adresa la care doriti sa se faca livrarea, produsele urmand a fi livrate prin Posta Romana cu plata ramburs (la care se adauga taxele postale – in jur de 12 lei, taxele variind in functie de zona, greutatea si valoarea coletului).

Comenzile se livreaza NUMAI in Romania si sunt considerate valide in momentul in care se specifica modelul ales, numele real, adresa de domiciliu/livrare (inclusiv codul postal!), o adresa de email valabila, numarul de telefon, precum si detaliile privind realizarea produsului dorit (dimensiune, materiale s.a.). Toate datele personale furnizate sunt confidentiale.

*Adresa nu poate fi a unui hotel ori a unei pensiuni de vacanta, nici a unei casute postale, ori a unui spatiu comercial.

Pentru clientii romani din strainatate care au comandat de la mine, am sugerat sa se apeleze la o ruda/cunostinta din Romania, care sa primeasca pachetul si sa’l trimita apoi, mai departe, catre locatiile unde se afla acestia.

Clientul se poate razgandi si poate renunta in timp util (pana la confirmarea de finalizare a comenzii!) la comanda efectuata. Orice notificare anterioara confirmarii de finalizare a comenzii, ori lipsa oricarei notificari de anulare a comenzii (INDIFERENT de motivele si explicatiile prezentate ulterior!), este considerata rea credinta si taxata ca atare, neridicarea unui colet implicand timp pretios pierdut si pagubirea voita a MONE CAMINO prin contravaloarea taxelor postale dus-intors+taxa de inmagazinare pentru 30 zile. Din momentul in care MONE CAMINO informeaza clientul cu privire la comanda sa validata, comanda acestuia devine asemenea unui Contract la Distanta.

*Produsele se livreaza NUMAI prin prin Posta Romana cu plata ramburs (la care se adauga taxele postale), iar in cazul transportului cu Posta Romana, coletul trebuie ridicat personal de la oficiul postal zonal. Daca in maxim 3 zile de la data expedierii nu ati primit instiintarea de la posta, mergeti direct la oficiul postal pentru a verifica sosirea coletului.

Coletele se pastreaza la posta maxim 30 zile, dupa care, in caz de neridicare, se inapoiaza expeditorului, astfel incat aceasta implica pagubirea voita a MONE CAMINO prin contravaloarea taxelor postale dus-intors + taxa de inmagazinare pentru 30 zile.

Detaliile de livrare a produselor, incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii (colete desfacute sau deteriorate, intarzierea livrarii coletului s.a.), NU constituie o obligatie din partea MONE CAMINO, in cazul nefericit in care clientul poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.
*Comanda reprezinta intentia definitiva a unui client de a cumpara un produs HANDMADE BY MONE, prin acceptarea pretului, inclusiv al celui de transport, respectiv taxele postale (in jur de 12 lei, taxele variind in functie de zona, greutatea si valoarea coletului), livrarea facandu’se prin Posta Romana cu plata ramburs. Prin transmiterea unei comenzi, clientul accepta integral si fara rezerve acesti termeni si conditii de vanzare.

MONE CAMINO isi rezerva dreptul de a anula sau de a refuza vanzarea oricarui produs din motive legitime (indisponibilitatea produsului, o comanda anormala a clientului, reaua credinta a unui client, neridicarea de la oficiul postal a unei comenzi anterioare, lipsa clientului de la adresa mentionata, neverificarea cutiei postale, ori ignorarea avizelor postale s.a.) si sa informeze clientul (electronic, telefonic, etc.) dupa finalizarea comenzii.

MONE CAMINO isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de MONE CAMINO care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti, precum si lipsa unor materiale/accesorii necesare realizarii modelului comandat.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de MONE CAMINO fata de orice client, in cazul livrarii altor produse decat cele comandate, este valoarea sumei incasate de MONE CAMINO de la acest client, respectiv pretul afisat pe site (neincluzand taxele postale!).

RETURNAREA PRODUSELOR

Clientul poate returna, in termen de 10 zile de la primirea coletului, orice produs achizitionat de la MONE CAMINO in urmatoarele conditii:
– Produsele au fost livrate gresit (alt produs decat cel comandat);
– Produsele au masuri eronat comandate;
– Produsele NU au fost purtate.

Singurele costuri care pot cadea in sarcina clientului, in acest caz, sunt cheltuielile directe de returnare a produselor, respectiv taxele postale.

Clientul este obligat sa notifice MONE CAMINO privind intentia sa de a returna produsele achizitionate, printr’un email la adresa mentionata in sectiunea CONTACT a site’ului, MONE CAMINO avand dreptul de a contacta clientul in vederea clarificarii oricarei situatii aparute.

Clientul are dreptul de a solicita inlocuirea produsului cu unul identic de o alta marime (in cazul in care acesta n’a fost produs UNICAT!) sau cu unul diferit, urmand sa plateasca diferenta de pret. De asemenea, clientul are dreptul sa solicite rambursarea contravalorii produsului, aceasta fiind egala cu pretul produsului si nu cu pretul total de achizitie ce include si cheltuielile de transport. Rambursul se va face in termen de maxim 30 de zile calendaristice de la confirmarea returului.

In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client.

GARANTIE

Toate produsele MONE CAMINO sunt garantate 30 zile.

Toate produsele aflate in garantie beneficiaza GRATUIT de reparatii si reajustari, doar daca la reparatie clientul nu doreste inlocuirea materialelor/accesoriilor initiale si aflate deja in componenta produsului, cu altele noi, caz in care se va percepe doar contravaloarea acelor materiale/accesorii.

Cazuri de pierdere a garantiei din vina clientului si/sau a modului de utilizare a produsului:

– Nerespectarea indicatiilor de intretinere

– Nerespectarea regulilor elementare de intretinere

– Ruperea, sfasierea, agatarea produsului de orice obiect dur si/sau ascutit

– Deteriorarea prin frecare mecanica de corpuri dure a materialului.

La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect/deteriorat in ambalajul original, impreuna cu toate accesoriile aferente.

Produsele care’si pierd GARANTIA, pot beneficia contra cost de reparatii, pretul reparatiei variind in functie de materialele folosite si de gradul de dificultate al reparatiei.

In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client.

ATENTIE!  Cu mici exceptii, toate bijuteriile Mone Camino contin accesorii metalice, respectiv metal comun, care, dupa cum se stie, are o durata de viata redusa, deoarece oxideaza mult mai repede decat accesoriile din metale pretioase, iar neingrijirea corespunzatoare/neaplicarea regulilor elementare de intretinere, duce la oxidarea lor prematura, implicit la  pierderea garantiei din vina clientului si/sau a modului de utilizare a produsului.

FORMULAR DE COMANDA

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s