Bratara Talisman Ochiul Magic (Nazar Boncuk)


Mone Camino

Bratara Talisman Ochiul Magic (Nazar Boncuk) – antideochi, protectie, noroc, bunastare, vitalitate, putere, chakra 3 (Plexul Solar)

Materiale: Amuleta Ochiul Magic (Nazar Boncuk), snur negru-auriu, suport pandant, accesorii metalice aurii

Cod: 48NB

Pentru comenzi accesati datele de contact.

Ochiul Magic (Ochiul Norocos sau Ochiul Raului) este o amuleta care protejeaza impotriva ochiului rau sau deochiului, pe principiul ANOCCHIATURA: opusul a ceea ce dorește un tip de forta negativa sau de putere malefica care, printr-o doza constienta sau inconstienta de invidie sau de resentiment, se poate ascunde chiar si in cele mai binevoitoare complimente sau/si priviri. Amuleta are rolul de a atrage si a distruge energia negativa directionata catre o persoana.

Pe parcursul intregii istorii a umanitatii, ochiul a fost considerat un simbol puternic, avand functia de a proteja impotriva fortelor malefice. Aceasta traditie universala a capatat o noua valenta in arta sticlariei (veche de aproximativ 5000 de ani) din Anatolia, Turcia. Aici, un mester sticlar imbina puterea simbolica a ochiului cu forta focului , dand nastere unui talisman deosebit, numit Nazar Boncuk.

Ochiul Magic poate fi vazut in Turcia (si nu numai!) atarnand deasupra intrarilor din case, agatat la geamul din spate al masinilor, purtata la gat de catre multe persoane si, mai ales, prins de imbracamintea copiilor nou-nascuti.

Femeile il poarta, in special, la inele, pe bratari, cercei sau/si pe un lantisor in jurul gatului, barbatii il poarta la gat, pe bratari si prins langa manunchiul de chei.

In mod tradițional, amuleta antideochi cunoscuta sub denumirea de Ochiul Magic (Ochiul Raului, Nazar Boncuk in turca), Evil Eye in engleza, Ayin Harsha in limba araba, Mauvais Oeil in franceza, Mal Occhio in italiana, Jettatore in dialectul sicilian, Mal Ojo sau El Ojo in spaniola, Ayin ha’ra in ebraica, Büsen Blick in germana, Oculus Malusin latina) are culoarea albastru safir sau albastru cobalt. Astfel, putini sunt cei care stiu ca, pe langa protectia antideochi specifica acestei binecunoscute amulete, se poate beneficia de protectia ei si in alte domenii (mai specifice), aceasta aducand un plus de beneficii, in functie de culoare si de materialul din care este confectionata, dupa cum urmeaza:

portocaliu/coral – protectie, chakra 2-3
negru/onix, hematit – putere, chakra 3
rosu/howlit rosu/coral rosu s.a. pietre rosii – curaj, protectie, chakra 1
verde deschis/pietre verzi – succes, chakra 4
mov/violet/ametist – inteligenta, mental, chakra 6-7
roz/cuart roz, pietre roz – dragoste, chakra 4
turcoaz – sanatate, chakra 5
alb/cristale albe/perle – bunastare, prosperitate, chakra 4
verde inchis/pietre verzi – fericire, abundenta, prosperitate, chakra 4

Bratara Talisman Ochiul Magic (Nazar Boncuk)

Bratara Talisman Ochiul Magic (Nazar Boncuk)

Lasă un comentariu